نویسنده: ام‌عائشه

آسیب‌های بی‌حجابی در جامعه

  1. بی‌میلی برخی مردان به لذت‌های مشروع درون خانواده در اثر دسترسی آسان به زنان بی‌حجاب در بیرون خانواده که منجر به افزایش تعداد زنان خودسرپرست و بدسرپرست می‌گردد.
محدود شدن آزادی و مشارکت اجتماعی مطلوب زنان و محروم شدن جامعه از فعالیت سازنده و سالم آنان؛ چرا که بی‌حجابی و خودآرایی زمینۀ ناامنی و خشونت اجتماعی و تجاوزات و سوء استفاده علیه زنان را فراهم می‌سازد و اتلاف عمر و سرمایه و استعدادهای مرد و زن را باهم به دنبال دارد. بی‌حجابی نوعی تمسخر به حجاب است. موجب تحریک احساس بینندگان می‌شود و هیجان روانی ایجاد می‌کند، همان چیزی که بنابه گفتۀ روان‌شناسان، اعصاب را مختل می‌سازد و باعث انواع بیماری‌های جسمی و روحی گردد. افزایش فحشاء، بالا رفتن آمار طلاق، عدم احساس امنیت، فروپاشی کانون خانواده و از بین رفتن محبت در آن، ابتذال و سقوط ارزش زن، انحراف اخلاقی مرد و… از دیگر اثرات بی‌حجابی است و البته همۀ این‌ها در جوامع بی‌حجاب به شکل ملموس دیده می‌شود.
  1. فروپاشی اخلاق اجتماعی در جامعه: بی‌حجابی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌های اخلاقی مانند غرور، تکبر، فخرفروشی و قساوت قلب شود.
  2. ابزار قرار گرفتن خانم‌ها در حد مانکن‌های پشت ویترین جهت فروش محصولات سرمایه‌داران. زنان بی‌حجاب خواسته یا ناخواسته مجری نقشه‌های دشمنان و به‌نوعی سرباز فرهنگی غرب و مهرۀ فرهنگی بداندیشان و شیادان خواهند بود.
  3. بی‌اعتنایی نسل جوان به ازدواج به سبب کشیده شدن لذت‌های بصری و جنسی به بیرون از کانون خانواده است.
  4. بی‌حجابی باعث بلوغ زودرس در نوجوانان و زمینه‌ساز اختلالات جنسی در سطح جامعه می‌شود.
  5. نابودی استعدادها: افراد بی‌حجاب، استعدادهای خود را نابود و صرف آراستگی ظاهری و زیبایی صوری برای جلب نظر افراد هرزه در اجتماع می‌کنند.
  6. اثرات اخروی: روایات و احادیث در مورد آثار اخروی بی‌حجابی بسیار است و اینجا به بیان نمونه‌ای از آن‌ها بسنده می‌کنیم.
رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم می‌فرماید: «دو گروه از اهل آتش [جهنم] هستند که من آن‌ها را ندیده‌ام، قومی هستند که همراه‌شان شلاق‌هایی مانند دم گاو است که با آن مردم را می‌زنند؛ و زنانی هستند که پوشیده هستند ولی در حقیقت برهنه‌اند. به مردان مایل می‌شوند و آنان را به خود مایل می‌کنند. سرهای آنان مانند کوهان شتر است. آنان داخل بهشت نمی‌شوند و بویش را نیز استشمام نمی‌کنند، درحالی‌که بوی آن از چنان مسیری احساس می‌شود.» و در روایتی آمده است: «از مسیر 500 سال احساس می‌شود.»
در روایت دیگری از ام سلمه رضی‌الله‌عنها چنین روایت است که ایشان فرمودند: «من نزد رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وسلم بودم و میمونه رضی‌الله‌عنها نیز آنجا حاضر بود. عبدالله ابن ام مکتوم به مجلس آمدند و این زمانی بود که به ما دستور حجاب داده شده بود. رسول الله صلی‌الله‌علیه‌و‌سلم فرمودند: «حجاب‌تان را رعایت کنید.» ما گفتیم یا رسول‌الله، او نابینا است، نه ما را می‌بیند و نه هم می‌شناسد. پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌سلم فرمودند: «مگر شما دوتا نابینا هستید؟ آیا شما او را نمی‌بینید؟»
ادامه دارد…
بخش قبلی
Share.
Leave A Reply

Exit mobile version