نویسنده: اسماعیل سارانی

انجام عمل خلاف فطرت با همسر

همان‌طور که نزدیکی با مردان از راه عقب مورد نکوهش و‌ مذمت قرار گرفته، نزدیکی با زنان از راه عقب نیز ممنوع و حرام قرار داده شده است. با بررسی روایات پی برده می‌شود که قوم لوط، قبل از این‌که با مردان نزدیکی کنند، با زنان خویش نیز مرتکب این عمل شنیع می‌شدند.
در روایتی از ابن أبی الدنیا از طاووس رحمه‌الله آمده است: «همانا قوم لوط اول با همسران‌شان از دبر نزدیکی می‌کردند بعداً با مردان.» هم‌چنین حضرت مجاهد رحمه‌الله در تفسیر آیۀ: «إِنَّهُمْ أُنَاسٌ يَتَطَهَّرُونَ». می‌فرمایند: «آن‌ها (حضرت لوط  رحمه‌الله و همراهانش) افرادی هستند که خود را از مخرج مردان و مخرج زنان پاک می‌دانند». از ابن عباس رضی‌الله‌عنه نیز چنین روایتی نقل شده است. از این روایت چنین برمی‌آید که آن‌ها با زنان و مردان از دبر نزدیکی می‌کردند.
گناه و جرم لواط از زنا بزرگ‌تر است. عمل لواط گناهی است که ویرانی و خرابی شهرها را به دنبال دارد، کسی‌که به عمل لواط مبتلا باشد، خطرِ آن است که بر کفر بمیرد و وارد جهنم شود. این عمل از بزرگ‌ترین مفاسد به شمار می‌آید، و مجازاتش از زنا نیز بزرگ‌تر و شدید‌تر است.
برخی افراد بی‌بندوبار، منحرف و ضعیف الایمان از لواط با همسر هیچ ابایی ندارند و از آن پرهیز نمی‌کنند؛ ایشان باید بدانند که این عمل از جمله گناهان کبیره است و آن‌حضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم مرتکب آن را نفرین فرموده‌اند. از حضرت ابوهریره رضی‌الله‌عنه روایت شده که آن‌حضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم فرمودند: «ملعون است کسی‌که از راه عقب (دُبر) با همسرش جفت (همبستر) شود». هم‌چنین آن‌حضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم فرمودند: «هرکس در دوران قاعدگی با همسرش مقاربت کند و یا با وی عمل لواط را انجام دهد و یا نزد کاهنی برود، به آنچه بر محمد صلی‌الله‌علیه‌وسلم فرود آمده کفر ورزیده است.»
در حقیقت بسیاری از زنانِ دارای فطرت سلیمه، از این کار ابا می‌ورزند؛ اما شوهران‌شان آنان را در صورت عدم موافقت با طلاق تهدید می‌کنند.
 عده‌ای از مردم از بی‌اطلاعی همسران‌شان استفادۀ سوء کرده و نزدیکی از عقب را با خواندن این آیه: «نِسَاؤُکُمْ حَرْثٌ لَّکُمْ فَأتُوْا حَرْثَکُمْ أنَّی شِئْتُمْ» حلال جلوه می‌دهند. باید دانست که حدیث، قرآن را تفسیر می‌کند و در احادیث منع این عمل به کثرت ذکر شده، چنان‌که در بالا بیان شد. هم‌چنین راه عقب محل کثافت است نه راه به دنیا آمدن طفل و محل کشت.
از علامه ابن تیمیه رحمه‌الله درباره لواط با زن سوال شد، ایشان در جواب فرمودند: «حرمت لواط با زن از کتاب و سنت ثابت است، و نظر جمهور سلف و خلف بر حرمت آن است، بلکه به این، لواط صغری اطلاق می‌شود.»
ادامه دارد…
بخش قبلی
Share.
Leave A Reply

Exit mobile version