نویسنده: دکتور فضل احمد احمدی نتیجهگیری در پایان این بحث میتوان چند نکتۀ اساسی را به عنوان نتیجهگیری مطرح کرد: نخست اینکه، مارکسیزم تنها اندیشهای است…
Browsing: نظریات و مکاتب فکری
نویسنده: دکتور فضلاحمد احمدی ۴- اصالت مارکسیزم همانطور که انگلس اعتقاد داشت، ارزش واقعی چیزها را فقط میتوان از روی تجربه یا نتایج عملی قضاوت کرد…
دکتور فضل احمد احمدی ۳- اندیشۀ مارکسیزم تردیدی در این نیست که مارکسیزم یکی از شایعترین اندیشههای سیاسی در قرن بیستم است. این آموزه در قالب…
نویسنده: دکتور فضل احمد احمدی ۲- مبانی و عناصر مارکسیزم لنین، مارکسیزم را به سه بخش اصلی تقسیم نموده است: فلسفه، اقتصاد و سوسیالیزم علمی. در…
نویسنده: ابورائف چرا مخالف سکولاریزم هستیم؟ در مباحث گذشته در مورد تاریخ و انواع سکولاریزم بحث کردیم و نیز چگونگی گسترش این پدیدۀ شوم در ممالک…
نویسنده: دکتور فضل احمد احمدی ۱- مروری بر زندگانی مارکس مارکسیزم تنها آموزۀ سیاسیای است که نامش از یک شخص، یعنی مارکس، گرفته شده است. هرچند…
دکتور فضل احمد احمدی چکیده مارکسیزم تنها اندیشۀ سیاسیای است که به شخص معینی منتسب است. این اندیشه که همزمان با فعالیتهای مارکس رشد و توسعه…
نویسنده: ابورائف 2- برنامهریزی یهودیها و صلیبیها؛ جنگهای صلیبی که اساس و پایۀ آنها را افراد اوباش و تجاوز و ظلم تشکیل میداد، نقشۀ نظامی آن…
نویسنده: ابورائف انحراف در مفهوم ایمان به تقدیر ایمان به قضا و قدر الهی، همواره سبب رشد و پیشرفت انسان مسلمان بوده است و با تکیه…
نویسنده: ابورائف سیکولاریزم و جهان اسلام بعد از اینکه جامعۀ غربی از دین و آیین مسیحیت دور شدند و نظام سیکولاریزم بر همۀ زوایای زندگی آنها…