سنگتهداب جریان شیطانپرستی بر اندیشۀ انکار وجود خدا بنا شده و انکار کتابهای آسمانی از سوی این فرقه چیز عجیبی به نظر نمیرسد. دیدگاه این گروه دربارۀ کتابهای آسمانی در مجموع انکار، تکذیب و توهین است. در ادامه بخشی از باورهای آنها دربارۀ کتابهای آسمانی را ذکر میکنیم.
الف) انکار و تکذیب
شیطانپرستان معتقدند کتابهای آسمانی ساخته و نوشتۀ عقول بشر است. به گمان آنها، برخی افراد نخبه برای تحت سیطره داشتن انسانهای عادی به نوشتن این کتابها روی آوردند. همچنین میگویند: «اصلیترین علت عقبماندگی بشر وجود کتابهای مقدس آسمانی است؛ زیرا نویسندگان این کتابها با نشر دادههای خویش مانع رسیدن مردم به دیگر علوم شدهاند، و اینگونه شد که افراد نخبه تمام علوم را در اختیار خویش قرار دادند و بر مردم سیطره گستراندند.»
پیشنهاد این جریان منحرف برای رهایی از بند تقلید و ایمان به کتابهای آسمانی، انکار و تکذیب همۀ آنها است. برای رسیدن به این هدف، دربارۀ تورات و انجیل میگویند که این کتابها نشأت گرفته از افکار بشر هستند. افکاری که در طول تاریخ از مجموعۀ اعتقادات ادیان و جریانهای بتپرست الگو گرفتهاند. بهعنوان مثال، بحث توحید در این کتابها از داستان أخناتون مصری گرفته شده است. داستان لغزش آدم و اخراج او از بهشت از فرهنگ سومری اخذ شده است. توصیههای دهگانۀ تورات از قانون حمورابی و داستان صحرای «التیه» در قصۀ الهۀ فرعونی حورس ریشه دارد.
بیتردید، دستاویز این فرقه بیشتر به وجود تناقضات واضح در انجیل و تورات تحریف شده است. البته ما نیز منکر وجود تناقضات در تورات و انجیل تحریف شده نیستیم، ولی این ادعای آنان دربارۀ قرآن مجید صدق نمیکند. چنین ادعاهایی از دیرباز تاکنون از سوی انسانهای گمراه مطرح شده است. قرآن مجید در این مورد میفرماید: «قَالُوا أَجِئْتَنَا لِتَلْفِتَنَا عَمَّا وَجَدْنَا عَلَيْهِ آبَاءَنَا وَتَكُونَ لَكُمَا الْكِبْرِيَاءُ فِي الْأَرْضِ وَمَا نَحْنُ لَكُمَا بِمُؤْمِنِينَ»؛ «گفتند: «آیا آمدهای که ما را از آنچه پدرانمان را بر آن یافتیم، منصرف سازی؛ و بزرگی (و ریاست) در روی زمین از آن شما دو تن باشد؟! ما (هرگز) به شما ایمان نمیآوریم!» همچنین، این ادعا که کتابهای آسمانی برگرفته از باورها و فرهنگهای انسانهای گذشته است، ادعای همیشگی دشمنان اسلام بوده است. در قرآن میخوانیم: «وَقَالُوا أَسَاطِيرُ الْأَوَّلِينَ اكْتَتَبَهَا فَهِيَ تُمْلَى عَلَيْهِ بُكْرَةً وَأَصِيلًا»؛ «و گفتند: این همان افسانههای پیشینیان است که وی آن را رونویس کرده، و هر صبح و شام بر او املا میشود.»
ب) اهانت و توهین
این فرقه به گونهای گسترده در محافل و گردهماییهایشان کتابهای آسمانی را پاره پاره کرده و زیر پا میگذارند. بخش عمدۀ ترانههایشان نیز اهانت به کتابهای آسمانی را تشکیل میدهد. به عنوان مثال، در یکی از ترانهها میگویند: «(کتابهای مقدس آسمانی) در همه جا میکروبها را پخش نموده است. دین، پدیدهای ناپسند، ترسناک، جنگطلب، متجاوز و امری فاحشه است.»
بدین ترتیب، بخشی از مراسم این گروه شامل اهانت و توهین به مقدسات دینداران است. آنها بدون هیچ تفاوتی به همۀ شرایع آسمانی، بهویژه اعتقادات مسلمین، حمله میکنند. به عنوان نمونه، تعبیر این گروه از دین به این صورت است: «دین ویروسی است که همه جا منتشر شده. دین پدیدهای نامیمون و ناپسند است. دین یعنی ترس و وحشت؛ دین یعنی تجاوز و غارتگری؛ دین یعنی فاحشهگری.»
این عبارات و تعابیر، بیانگر خباثت درونی و دشمنی آشکار آنها با دین و دینداری است. در واقع، این گروه تحت پوشش این باورهای انحرافی در پی رهایی از تعالیم دین هستند و از این طریق میخواهند خود و دیگران را به گونهای قانع کنند.