نویسنده: عبدالحی لیّان

۳.۱. شیطان ‌پرستان و نبوت

مهم‌ترین مسائل اعتقادی پس از ایمان راسخ به الله متعال، باور به نبوت انبیاء، کتاب‌های آسمانی و روز آخرت و اعتقاد به حساب و کتاب و بهشت و جهنم است. همانطور که در کتاب‌های کلامی می‌خوانیم، اصول دین سه است: توحید، نبوت و معاد. همین امور شاکلۀ اعتقادی تمام ادیان الهی را تشکیل می‌دهند، به گونه‌ای که خط فاصل بین ایمان یا عدم ایمان به دین الهی بر مبنای باور به این امور یا انکار یکی از آن‌ها سنجیده می‌شود.
در میان مسائل اعتقادی، جایگاه انبیاء الهی در هدایت بشر، به ویژه نقش آنان در تقویت باورها به ذات الله متعال، امور غیبی و تعمیم مکارم اخلاق، بسیار مهم و حیاتی است. می‌توان گفت که رسولان و پیامبران الهی از بزرگ‌ترین نعمت‌های خداوند مهربان برای بشر بوده‌اند که باعث سعادت ابدی مؤمنان گشته‌اند. ولی در طول تاریخ بشر، کسانی بودند که با بستن چشم بر حقیقت‌ها باعث گمراهی خویش و دیگران شده‌اند. بدون شک، شیطان‌پرستان از همین واپسین گروه‌هایی هستند که در تکذیب و انکار انبیاء به شکل‌های گوناگون از دیگر فرقه‌های باطل سبقت گرفته‌اند. در ذیل، برخی از این موارد را بررسی می‌کنیم.
الف) انکار انبیاء
روشن است که گروهی که منکر وجود الله متعال باشد، به طور طبیعی به دین و پیامبران الهی نیز ناباور خواهد بود. ازاین‌رو، شیطان‌پرستان که منکر وجود الله متعال هستند، انکار پیامبران الهی برای آن‌ها امری عادی و سهل است. این فرقه حضرت مسیح علیه‌السلام را وهمی بیش نمی‌دانند و معتقدند که همۀ انبیاء الهی (نعوذبالله) انسان‌هایی فریب‌کار بودند.
لاوی می‌گوید: «انبیاء با جعل‌کاری و دین‌سازی در پی مهار و سلطه بر انسان‌ها بودند.» این گروه معتقدند که هیچ نیازی به وجود انسان‌هایی با عنوان «نبی و رسول» نیست و دوران این‌گونه باورهای استثماری به پایان رسیده است.
ب) تکذیب و انکار معجزات
شیطان‌پرستان پس از انکار انبیاء و نبوت الهی، هر آنچه با نبوت مرتبط باشد، به ویژه معجزات آنان را تکذیب کردند. آن‌ها معتقدند که هر آنچه از سوی پیامبران به انسان‌ها رسانده شده (نعوذبالله) دروغی بیش نیست. از دیدگاه شیطان‌پرستان، این تعمیم شامل کتاب‌ها، پیام‌ها و معجزات انبیاء علیهم‌السلام می‌شود. این فرقه دربارۀ معجزات انبیاء می‌گویند: «معجزه‌ای وجود ندارد و هر آنچه از سوی انبیاء گفته، دیده یا آورده شده جز وهم یا برنامۀ خود طبیعت چیز دیگری نیست. زیرا برخی معجزات کاملاً با آنچه در طبیعت است قابل تحلیل می‌باشند و علم امروزی آن را رمزگشایی کرده است.» آن‌ها معتقدند که انبیاء به عنوان انسان‌های نخبه به علوم این معجزات دسترسی پیدا کرده بودند ولی دانش آن را از دیگران پنهان نگه‌داشتند تا بتوانند به عنوان معجزه بر انسان‌ها سلطه و حکومت نمایند.
ج) ناسزاگویی
خلاصه و فشردۀ آیین شیطان‌پرستان این است که هر آنچه با دین و دین‌داری تناقض داشته باشد، مقدس است. ناسزاگویی و گستاخی به همۀ انبیای الهی نیز از نظر آن‌ها کاری پسندیده است. در یکی از سرودهای آن‌ها آمده است: «روح مسیح توسط زنان فاحشۀ سرمست قدردانی می‌شود.» و نیز می‌گویند: «کسی بر صلیب کشیده نشده است و طاعون چیزی جز مسیح نیست.»
خلاصه اینکه این گروه از حضرت عیسی علیه‌السلام و دیگر انبیاء الهی تصویری ناپسند و هتاکانه دارند. اینکه به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی علیه‌السلام را قبول ندارند، نه به‌خاطر تأیید دیدگاه مسلمانان است، بلکه با این گفته می‌خواهند بگویند هیچ چیز مقدسی وجود ندارد. واقعی یا غیرواقعی بودن آن برایشان فرقی ندارد. در بخشی از کتاب «انجیل شیطانی» چنین آمده است: «دین چیزی شر است و انبیاء امیران شر هستند و پیروان آنان بردگانی بیش نیستند.»
د) مخالفت با تعالیم انبیاء الهی
مخالفت و سوگیری با تعالیم هدایت‌بخش پیامبران الهی از دیگر شاخصه‌های این فرقه است. آن‌ها تقریباً تمام آنچه در جامعه به عنوان هدایت‌های انبیاء الهی مرسوم است را باطل می‌دانند و آهنگ مخالفت با آن را سر می‌دهند. بارزترین تعالیم انبیاء الهی دعوت بشریت به شناخت و وحدانیت الله متعال است؛ ولی شیطان‌پرستان در تضاد با این دعوت روح‌بخش، پیروان خویش را به پرستش شیطان و پیروی از هوا و هوس نفسانی فرامی‌خوانند. هم‌چنین پاکی و رعایت مرز بین محارم و نوامیس دیگران از مباحث کلیدی در تعالیم انبیاء الهی است، ولی در مقابل این دعوت حیات‌بخش انبیاء الهی، گروه شیطان‌پرستان پیروان خویش را به اباحه‌گری، اختلاط، بهره‌گیری جنسی بدون حد و مرز و حتی تا سرحد قتل جنس مخالف خود فرامی‌خوانند و می‌گویند: «به میزان کسب لذت جنسی، قرب به شیطان حاصل و امنیت انسان تأمین خواهد شد.» در غرب سرگردان، این سوگیری‌ها تا آنجا پیش رفته که حتی رهبران این فرقۀ گمراه در مخالفت با غسل تعمید مسیحیان به غسل تعمید شیطانی روی آورده‌اند و می‌گویند: «غسل تعمید مسیحی (به گمان مسیحیان) به عنوان پاک‌سازی انسان از گناهان انجام می‌شود، ولی غسل تعمید شیطان‌پرستان به‌خاطر مساعدت روحی و جسمی انسان در آینده برای اوج‌گیری بیشتر در میدان شهوات و لذایذ جنسی است.»
این اعمال بیانگر آن است که تمام آیین شیطان‌پرستان بر مخالفت و سوگیری با اصول دین بنا شده است. اعمالی همچون: ترویج بی‌بندوباری، شراب‌نوشی، استفاده از مواد مخدر، برگزاری مجالس رقص و پایکوبی، و استفاده از نشان صلیب وارونه و…
ادامه دارد…
بخش قبلی
Share.
Leave A Reply

Exit mobile version