نویسنده: شکران احمدی

غسل شرعی

یکی از دستورات عالی نظافتی/بهداشتی اسلام، غسل کردن بعد از مجامعت می‌باشد و این غسل برای بدن و سلامتی آن بسیار مفید است و فواید زیادی در بردارد. وقتی انسان مجامعت می‌کند و انزال صورت می‌گیرد تمام منافذ و مسنامات بدن و بن موها باز می‌شوند. در روایتی از رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم آمده است که در بن مو جنابت وجود دارد. اگر هم‌چنان این جنابت باشد و منافذ باز بمانند، برای بدن مضر است و بعد از هر نوبت مجامعت غسل کردن، اولی و افضل و پاکیزه است.
ابورافع [مولی رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وسلم] می‌گوید: «رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وسلم در یک شب، پیش تمام همسران خود حاضر شده و نزد هر کدام‌یک از همسرانش غسل کردند. گفتم یا رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وسلم: اگر یک مرتبه غسل می‌کردید، (مگر اشکالی داشت؟) آن‌حضرت صلی‌الله‌علیه‌وسلم فرمودند: «این اطهر و پاکیزه‌تر است».
فواید وضو یا غسل بعد از جماع عبارت‌اند از:
  1. سر حال و با نشاط شدن نفس؛
  2. جایگزین شدن آنچه با جماع تحلیل شده و از دست رفته است؛
  3. کمال طهارت و نظافت؛
  4. اجتماع حرارت غریزی در بدن بعد از منتشر شدن آن باجماع؛
  5. رضایت الله؛
  6. حفظ صحت و تندرسی اعضای بدن.
آداب مباشرت در اسلام
  1. بعد از هضم غذا؛
  2. در حال تعادل مزاج و بدن؛ درحالی‌که بدن زیاد گرم یا سرد یا قبض شدید، رطوبت بالا، گرسنگی شدید، پری معده نباشد. ضرر مجامعت در حال پری معده، کمتر از ضرر جماع در حال گرسنگی شدید نیست و در زمان کثرت رطوبت بدن، ضررش کمتر از حالت یبوست نیست و در حال حرارت بالا، ضررش کمتر از زمان سردی مزاج نیست.
زمان اوج شهوت و علاقه، نعوظ و انتشار کامل (بدون تكلف و بدون فکر کردن و نگاه متوالی) می‌باشد. بعد از گذشت پاسی از شب (آخر شب) بعد از هضم غذا و غسل یا وضو بعد از جماع.
به تکلف تحریک کردن و وادار نمودن نزدیکی با پیر زنان و با دختران نابالغ که فاقد صلاحیت جماع باشند، غریزۀ جنسی را تضعیف می‌نمایند و برای بدن مضر است؛ زیرا تناسب سنی زن و شوهر، خیلی دراین‌باره مؤثر و مفید است. با خستگی و بعد از حمام رفتن، بعد از استفراغ، بعد از انفعال روانی مثل غم و اندوه و مصیبت و بعد از آن ورزش ننمایند.

لواط

لواط یک عمل شنیع بوده و در ادیان آسمانی به‌ویژه اسلام، حرام قرار داده شده‌ است و قطعاً مضر و غیربهداشتی است و زایندۀ انواع امراض لاعلاج می‌باشد؛ چنان‌که امروزه برای پزشکان واضح گردیده است.
لواط به زبان هیچ پیامبری مباح نبوده است و رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم فرمود: «ملعون است کسی‌که با زن از راه لواط نزدیک شود.» و بازهم رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وسلم فرمود: «همانا خداوند از بیان حق، حیاء نمی‌کند، با زنان از راه لواط نزدیک نشوید.»

زیانهای لواط

  1. مخالفت و سرپیچی از دستور الله و فراخوان خشم خداوند و نفرین؛
  2. ضایع کردن حق زن [حقش مجامعت در فرج] است؛
  3. حذف تولید نسل؛
  4. مجامعت در غیر فرج، جاذب منی و تخلیه‌کنندۀ کامل لوله نخواهد بود که برای مرد زیان‌بار است، بر عکس واژن که جاذب بوده و تخلیه‌کننده است؛
  5. محل کثافات است؛
  6. تنفر و انزجار زن؛
  7. غم و اندوه؛
  8. چهره را سیاه و سینه را تاریک و از بین‌برندۀ نور قلب است و آثارش در چهره آشکار می‌شود؛
  9. از دست رفتن حیاء و آزرم؛
  10. پسندیدن زشتی‌ها؛
  11. تحقیر و سرخوردگی.
ادامه دارد…
بخش قبلی
Share.
Leave A Reply

Exit mobile version