نویسنده: احمد شعیب

سبک‌ها و شیوه‌های کاری موتور تهاجم فکری

شیوه کاری و حوزه فعالیت‌های تهاجم فکری ماشین‌های زرهی، موشک‌های قاره‌پیما، هواپیماهای پیشرفته و مدرن، توپ‌های چند تنی نیست. بلکه تهاجم فکری به مراتب از این نوع جنگ‌ها، کشنده‌تر و مخرب‌تر است. در اصل تهاجم فکری، در پی شیوع افکار، اندیشه‌ها و نظریات ضد اسلامی و انسانی است، حقیقت جنگ فکری ایجاد شک و تردید در عرصه باورهای اعتقادی، تعالیم دینی و نهادینه کردن خصومت و بی‌اعتمادی و مخدوش کردن اندیشه اسلامی در میان افراد جامعۀ اسلامی و بالآخره تحریف واقعیت‌های اسلامی است. درواقع اینها سلاح‌هایی هستند که اکثر مردم به زیان‌های آن توجه نکرده‌اند.
لذا این هجوم فکری بر جهان اسلام حقیقت آشکاری است که غربی‌ها همیشه درحال برنامه‌ریزی آن هستند و می‌خواهند آن اهداف شومی که دارند در کشورهای اسلامی پیاده کنند؛ بنابراین کشورهای اسلامی می‌بایست متوجه حفظ افکار اسلامی جوانان مسلمان باشند و با یک دید منطقی کوشش نموده تا موضوع را جدی گرفته و همه چیز را به خوبی مدیریت کنند تا از آسیب‌های جنگ فکری در امان بمانند؛ چونکه جنگ فکری نوعی جنگ خاموش و بدون سروصدا است که همه چیز را به زودترین فرصت ممکن فنا می‌کند و قطعا دشمن برای شکست مسلمانان شب و روز تلاش می‌کند که برنامه موفقانه‌ای بریزد و لذا روی نکات زیر تمرکز دارند:
1. بد و زشت معرفی کردن چهره واقعی اسلام؛
جهان غرب همیشه تلاش ورزیده است سخنان باطل و رفتارهای ضد انسانیت را به اسلام منسوب نماید تا چهره واقعی اسلام را برای دنیا دگرگون، مخدوش جلوه داده و عموم مردم را از اسلام متنفر کند.
2. ایجاد شک و تردید در تاریخ اسلام؛
غربیان در تلاش‌اند برای نسل جدید، تاریخ اسلام را قسمی معرفی کنند که نسل جدید جز ظلم، وحشت و خونریزی، تصور دیگری از اسلام نداشته باشد.
زمانیکه تاریخ اسلامی سراسر وحشت خونریزی و دهشت معرفی شود و در مقابل، تاریخ غرب را انسانی، عقلانی، پر از محبت و دوستی معرفی کنند، طبیعی است که نسل جدید مسلمان متوجه فرهنگ غرب شده و در این صورت تمام ارزش‌های اسلامی خود را از دست می‌دهد و به مرور زمان از هویت اسلامی خود بیگانه می‌شود.
3. ایجاد بی‌باوری و بی‌اعتمادی نسبت به امت اسلامی؛
وقتیکه ذهنیت نسل جوان مملو از کراهت و بی‌باوری نسبت به دین گردد؛ طبعاً در جستجوی برون‌رفت از این وضعیت می‌شوند و به سوی دریچه‌های جدید روی می‌آورند تا هوای پاک و صحی را تنفس کنند و در جستجوی این هوای پاک و صحی به غرب و تجملات آن روی می‌آورند و در تلاش ادغام به جوامع غربی هستند تا آینده شگوفا و مترقی داشته باشند.
4. تسلط بر شخصیت‌های امت اسلامی؛
واقعیت اینست که استعمارگران به خوبی درک کرده‌اند که با تسلط بر عقل و فکر و اندیشه امت اسلامی می‌توانند امت را تصاحب کرده و در تمام امور دنباله‌رو خود می‌سازند.
5. جایگزین‌سازی ارزش‌های فرهنگی؛
بهترین بدیل برای رسوم و عنعنات فرهنگی اسلامی از دیدگاه جنگ فکری اینست که مسلمانان نام‌های اسلامی، لباس و ظاهر اسلامی داشته باشند و عبادات خود را بجا بیاورند؛ اما نظام تجاری، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و غیره نظام‌های حیاتی‌شان باید از غرب وارد شده بر اساس فلسفه غربی اجرا و اعمار گردد.
6. تساهل و سبک شماری اعتقادات و احکام اسلامی؛
آشفته نمودن و مخدوش کردن عقايد، افكار و باورهای دين اسلام و گریز از دستورات و فرامين شرعی، فرهنگ اسلامی، آداب و رسوم ملت های مسلمان نیز از جمله مواردی‌اند که می توانند غربی‌ها را برای رسیدن به اهداف‌شان یاری و کمک کند.
7. زیر سؤال بردن ادبیات اسلامی؛
معمولا روشنفكران غرب با وسايل ارتباط‌ جمعی براي به انحطاط كشاندن اصول و ارزش‌های اخلاقی مسلمانان و يورش به ادبیات اسلامی که جزو مفاخر دینی بوده و اصول اندیشه‌ای مسلمانان را تشکیل می‌دهد، می‌خواهند برای رسیدن به اهداف خود، میانبری ایجاد کنند.
8. غربی‌ها تلاش می‌كنند تا نقش دين، اندیشه اسلامی و مسجد و مدرسه و جامعه را در زندگی جوانان و روشن‌فكران مسلمان كم اهميت جلوه دهند، درست به همان شيوه‌ای كه روشنفكران غربی به دين مسيح و كليسا می‌نگرند، تا ابتدا دين اسلام را از سياست جدا نموده و آنگاه به طور كلي آن را از عرصه‌ی زندگی مسلمانان حذف كنند.
9. ایجاد فاصله بین مکاتب علوم عصری و مراکز علوم دینی از دیگر ترفندهای این جرثومه خبیثه است که درواقع در صورت تطبیق این رویکرد و تئوری،‌ می‌توانند چند گام ارزنده و حایز اهمیت به اهداف و پلان‌های خود نزدیکتر شوند.
بنابراین،‌ از مهمترین مدل‌های کاری تهاجم فکری جهان غرب علیه مسلمانان این است که آنها کوشش دارند جهان را تحت کنترول خود درآورند و به این ترتیب سعی می‌کنند تا همه چیز از قبیل قدرت نظامی،‌ ثروت، تولیدات، صنعت و پیشرفت فقط از آن خودشان باشد و مسلمانان را در تمامی عرصه‌ها نیازمند خود داشته باشند و بدین ترتیب، با توجه به حقایق و واقعیت‌های ذکرشده زنان و مردان سرزمین‌های اسلامی در قبال اسلام و سرزمین اسلامی‌شان دارای وظایفی می‌باشند که با ایفای آن به درستی می‌توان در برابر تهاجم فکری ایستادگی نمود و دشمنان اسلام را به زانو درآورد و به تمامی شگردهای شوم‌شان جواب منفی و بشارت ناکامی داد که با توجه به امور ذیل،‌ امت اسلامی می‌توانند خود را از این پلان‌های خطرناک دشمن وقایه نموده و مصون نگهدارند:
۱. اعتقاد کامل و سالم نسبت به عقاید و اصول فکری اسلام؛
۲. پایبندی به تمامی احکام دینی و وظایف اسلامی اعم از فرایض تا مستحبات؛
۳. نهادینه ساختن حس وطن دوستی در وجود تک تک افراد جامعه اسلامی؛
۴. ترویج فرهنگ ناب اسلامی و باورمندی صحیح و سالم به مسئله تعلیم و تربیه اسلامی؛
۵. رشد فکری جوانان و انکشاف علوم عصری جهت دستاوردهای عظیم در بخشهای نظامی؛
۶. مدیریت و کنترول نمودن اصولی فضای مجازی برای جلوگیری و عدم دسترسی به سایت‌ها و حساب‌های کاذب؛
۷. تشویق جوانان به مطالعه و آموزه‌های اسلامی و تلاش برای انگیزه دادن آنها به سوی پیشرفت و آبادانی وطن؛
۸. جلوگیری از وقت گذرانی‌های بی‌مورد نسل جوان و تلف کردن وقت به صورت بیهوده؛
۹. ایجاد زمینه‌ی آموزشی در بخش‌های علوم ساینسی و تکنالوژی و معلوماتی؛
۱۰. داشتن ادارات مهم و متعهد استخباراتی برای کشف حقایق و رشد سرزمین اسلامی در تمامی عرصه‌ها؛
۱۱. ایجاد اردو و نیروی قوی و مجرب و باورمند برای دفاع از سرزمین‌های اسلامی با داشتن تسهیلات و تشکیلات نظامی روز.
بخش قبلی | بخش بعدی
Share.
Leave A Reply

Exit mobile version