ترجمه: او خدایی است که همه آنچه را (از نعمتها) در زمین وجود دارد، برای شما آفرید؛ سپس به آسمان پرداخت؛ و آنها را به صورت هفت آسمان مرتب نمود؛ و او به هر چیز آگاه است.
بطور واضح می فرماید:
نعمت برای مسلمانان پیدا شده است، «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِیْنَةَ اللہِ الَّتِیْٓ اَخْرَجَ لِعِبَادِھ۪ وَالطَّیِّبٰتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ ھِیَ لِلَّذِیْنَ اٰمَنُوْا فِی الْحَیٰوةِ الدُّنْیَا خَالِصَةً یَّوْمَ الْقِیٰمَةِ کَذٰلِکَ نُفَصِّلُ الْاٰیٰتِ لِقَوْمٍ یَّعْلَمُوْنَ» (اعراف/ 32).
ترجمه: بگو: چه کسی زینتهای الهی را که برای بندگان خود آفریده، و روزیهای پاکیزه را حرام کرده است؟!» بگو: «اینها در زندگی دنیا، برای کسانی است که ایمان آوردهاند؛ (اگر چه دیگران نیز با آنها مشارکت دارند؛ ولی در قیامت، خالص (برای مؤمنان) خواهد بود» اینگونه آیات (خود) را برای کسانی که آگاهاند، شرح میدهیم!
سوال: پس چرا محروم ترین ملتها درجهان امت محمدرسولالله (صلیاللهوسلم) است؟
ما آنچه را روی زمین است زینت آن قرار دادیم، تا آنها را بیازماییم که کدامینشان بهتر عمل میکنند! زینت: 1. دایمی نمیباشد 2. فریبنده میباشد 3. چهر حقیقی نمیباشد.
سوال: هدف خلقت انسان بخاطر چیست؟
جواب هدف خلقت انسان نیزتنها بخاطر امتحان میباشد. «اِنَّا خَلَقْنَا الْاِنْسَانَ مِنْ نُّطْفَةٍ اَمْشَاجٍ نَّبْتَلِیه فَجَعَلْنٰھُ سَمِیْعًۭا بَصِیْرًاﭑ» (سوره دهر/ 2).
ما انسان را از نطفه مختلطی (پدرومادر) آفریدیم، تا او را بیآزماییم؛ (بدین جهت) او را شنوا و بینا قرار دادیم! ونیز فرموده است: «الَّذِی خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَیاةَ لِیبْلُوَكُمْ أَیكُمْ أَحْسَنُ عَمَلاً».
ترجمه: همان كسی كه مرگ و زندگی را پدید آورده است تا شما را بیازماید كدامتان كارتان بهتر و نیكوتر خواهد بود. همچنان میفرماید: «وَھُوَ الَّذِیْ خَلَقَ السَّمٰوٰتِ وَالْاَرْضَ فِیْ سِتَّةِ اَیَّامٍ وَّکَانَ عَرْشُھ۫ عَلَی الْمَا۬ئِ لِیَبْلُوَکُمْ اَیُّکُمْ اَحْسَنُ عَمَلًا وَلَئِنْ قُلْتَ اِنَّکُمْ مَّبْعُوْثُوْنَ مِنْۭ بَعْدِ الْمَوْتِ لَیَقُوْلَنَّ الَّذِیْنَ کَفَرُوْٓا اِنْ ھٰذَآ اِلَّا سِحْرٌ مُّبِیْنٌ» (سوره هود/ 7).
ترجمه: (و اوست آنكه آسمانها و زمین را در شش روز آفرید در حالی كه عرش وی بر آب بود) یعنی: {قبل از آفرینش آسمانها و زمین، عرش حق تعالی بر آب بود} عرش: مركز تنظیم ملك وفرمانروایی الله متعال و مصدر تدبیر اوست كه از آسمانها و زمین بزرگتر است. از ابنعباس پرسیدند: «در آن هنگام آب بر چه چیزی قرار داشت؟ فرمود: بر بستر باد تا شما را بیازماید كه كدام یك نیكوكارترید» در امتحان، اوامر و نواهی خداوند آنگاه نیكوكار را در برابر نیكوكاریاش و بدكردار را در برابر بدكرداریاش جزا میدهد. این است كه مدار عمل بر كیفیت است نه بر كمیت و عمل نیكو نیست تا برای خدای عزوجل خالص نبوده و با شریعت پیامبرش (صلیاللهعلیهوسلم) منطبق نباشد. پس هرگاه عملی فاقد یكی از این دو شرط بود، آن عمل هدر و بیثمر است و اگر بگوییشما پس از مرگ برانگیخته خواهید شد! قطعا كسانی كه كافر شدهاند میگویند این سحر آشاکارا است.